Jump to content
CCleaner Community Forums
WPTFL

Adding Waterfox Web Browser to clean it like Firefox

Recommended Posts

I would like to see Waterrfox added to supported Browsers to Clean as I do for Firefox and Chrome. Etc.,
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe waterfox is already cleaned via the firefox section of ccleaner.  Maybe you need to enter a custom location https://www.ccleaner.com/docs/ccleaner/advanced-usage/ccleaner-ini-files/how-to-clean-user-data-from-non-standard-mozilla-browsers

Works with chrome (including its children) and opera as well as firefox (and clones).  Just use CHROME or OPERA instead of FIREFOX.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope I added it to latest CCleaner and got latest Waterfox it doesn't clean anything....
It only does my Firefox which I dont use anymore...

Would be simpler to just have it at Pirform to add it as you do others so it works everytime.
Just honest opinion...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Would be nice if they were just detectable without adding in anything additional. But I suppose having the ability to use CustomLocation1=FIREFOX|, etc., is better than nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Andavari said:

Would be nice if they were just detectable without adding in anything additional

would be nice if they do it like Speedyfox

speedyfox_2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well two things 1 here is screen shots proving it doesnt work manually adding the custom location to the INI File
next when I run CCleaner its not even looking for the Custom Location so when I open Waterfox
every bit of history is untouched.

The latest version of CCleaner doesn't touch the Newest Waterfox

Perhaps a open Menu Customize and add the Location with a drop box it would then be able to add any other
browser variant? cc2.jpg

cc1.jpg

cc1.jpg

The above is the ini image meant to upload not the first one .... cant delete the wrong image...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I notice that you have 'Custom files and Folders' unchecked in that CCleaner screenshot.

It might be a good idea to check it if you are specifying custom locations to be cleaned.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Custom location didn't work because you have {User Name} instead of your username

Nevermind I was looking at the first image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try it again without the profile names ticked onto the end of it, i.e.; have it end with just ..\Profiles

I could be looking at this all though since I only use the portable versions of browsers.

Edit:
Also you don't need two CustomLocation entries for the exact same profile, maybe that is tripping up CCleaner.

Edited by Andavari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×