Jump to content
CCleaner Community Forums
Killermaco

Error connecting to publishing server

Recommended Posts

Hello . I've been trying to publish my specs via speccy  Version 1.32.740 the past week ? ,

File >Publish Snapshot  > " Error connecting to publishing server "


If anyone can assist it'd be greatly appreciated.

 

 

Capture.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have reported this to admin and as far as I know it is being looked into.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi All,

We're having intermittent issues with the hosting platform used for the Speccy snapshots. The fix we are having to implement involves migrating the hosting to an entirely new platform. The new platform should be up and running within the next few days, please bear with us whilst we work to resolve this.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll bump this as I just bought pro version and it's (still) not working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I encountered this same problem today (15-Jun-2019). I haven't tried to publish a Speccy profile since 14-Mar-2019 so I don't know if it's a temporary glitch or if the server has been down since Killermaco reported this problem in early May 2019.
-----------
32-bit Vista Home Premium SP2 * Firefox ESR v52.9.0 * Norton Security Deluxe v22.15.2.22 * Speccy Portable v1.32.740

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's been up and down ... mainly down. As at the time of writing this I can see @Killermaco's system specs loading nicely (see screenshot below), but your mileage will vary depending on the time of day. Capacity issues. Despite our sentimental attachment to that rusting piece of iron, we need to shell out some cash and get ourselves a new server.

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/13/2019 at 11:17, Ben Piriform said:

Hi All,

We're having intermittent issues with the hosting platform used for the Speccy snapshots. The fix we are having to implement involves migrating the hosting to an entirely new platform. The new platform should be up and running within the next few days, please bear with us whilst we work to resolve this.

Thanks

this appears to be a long term issue.. as its still not resolved.. the Speccy urls don't work for me...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×