Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
Livelysause

Speccy CPU Temp

Recommended Posts

Not sure if this is a bug or not but when i open Speccy right after my first startup of the day the CPU temp reads between 80 to 95 degrees Celsius. but if i reboot the comp and open bios, it claims the temp is only around 40 degrees Celsius. I don't know if Speccy is supposed to display Fahrenheit, or if it is reading inaccurately. Please help. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's reading inaccurately (probably).

Just look at all the other threads in this Speccy forum about wrong temperature readings.

AFAIK Speccy just reports what the OS is telling it, so ultimately it's the OS that's giving the wrong figure and Speccy is just reporting it.
(Unless there is some conversion error going on, but if there was I would have expected it to have been fixed after all the reports of wrong temps).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...