Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
pan9k

Issues publishing snapshot

Recommended Posts

Hello,

I am having some serious issues with my PC right now and some of the help forums I am reaching out on are asking for a speccy snapshot.  I was able to do it a few days ago but now that speccy link is 404'd.  When I go to publish speccy snapshot it is giving me an error reading "Error connecting to publishing server".  I cannot find anything online regarding this error.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've asked the admin/dev team to look into your issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server for getting SPECCY data has been Down 48 hours.

Just need to click a Speccy link to find out: http://speccy.piriform.com/results/ZZsrsmSYNgkG2rHQCUvwkYe

Since I have people use this alot on the NVIDIA forums, it stopped working sometime after Wednesday evening into Thursday Morning.

This is the IMAGE of the Page we see: https://drive.google.com/open?id=16DrOFBJPMMDbjse2yakW85NbznR-GFOo


this has happened before but is generally a Temporary issue(less than 12hrs). This is the longest it has gone.
.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...