Jump to content
Piriform Community Forums
Sign in to follow this  
Shaggie

Stuck at 0% for hours. Perhaps due to "wofcompresseddata" files?

Recommended Posts

The latest version of defraggler will not get past 0% on this one laptop I have.

Specifically,  it is the first "block" it will not get out of (1 wide,  3 high).

I tried moving the files in that block to the end of the disk but was left with some un-movable files, some due to access denied (sys vol info files), and the rest were files that end with ":wofcompresseddata".

I suspect that defraggler is not handling these correctly and is therefore commuting halt trying to move them even though it can't.

Please let me know. 

Thank you. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

After,  retrying moving the files in the "locked" block several times I was finally able to get it past the first "block", but it is still stuck at 0%, and I haven't been able to get it past the sixth or seventh "block".

So far I have gotten it to go further by forcing it to move all files in the block it got stuck on to the end of the drive,  but that only gets me so far and it often resets next time I start the defrag and it doesn't make it as far.

I am currently running defraggler from the recovery console to avoid files being locked, but I am still having the same issue. 

Please note that "block" is not meant to refer to any standard drive storage grouping. Instead it is just the visual grouping of files based on the setting mentioned above.

Is there any analysis I could do to help identify the problem so it could be eliminated for all users?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×