Jump to content
Piriform Community Forums
SMalik

CCleaner v5.47 does not work in Windows Safe Mode

Recommended Posts

I have a Windows 10 v1803 64-bit system. The latest version (5.47.6716) of CCleaner does not work in Windows Safe Mode. It just shuts down before completing all tasks. I never had such an issue with the previous versions of CCleaner.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you attach a /debug log. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's been reported previously, 5.47 does not seem to be able to run, or even analyze,  in safe mode.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just updated to v5.52 and this issue still exists. It shuts down when Analyzing or Running Cleaner.

Edited by SMalik

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/19/2019 at 00:00, Andavari said:

Do you mean the current version 5.52.6967 instead of 5.22?

Yes, it is v5.52.6967. I am sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, hazelnut said:

See here, ,member can run it with slim build in safe mode with networking ...

But unfortunately, not without networking. They want to fix it, but it's still not done.

https://forum.piriform.com/topic/52593-ccleaner-beta-v5476700/?tab=comments#comment-299569
https://forum.piriform.com/topic/52921-bugs-ccleaner-v5496856/?tab=comments#comment-301268

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×