Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
spudnick

SATA II 3.0Gb/s Drive bookmark slow.

Recommended Posts

My main drive is a Seagate SATA II 3.0Gb/s and my secondary drive is a SATA I 1.5Gb/s yet when I run the Bookmark I get strange results my SATA II drive performance is 1.87 MB/s and my SATA I drive Performance is 30 MB/s 

This seems totally backwards as the SATA II drive should be twice as fast per specs.

What could be causing this issue? I have ran defrag and now it only shows a 1% fragmented.

It is a 750Gb drive with 58% freespace and the SATA I drive is a Seagate also 250GB with 44% freespace.

I've noticed lately my computer hanging up andthe HD light being lit basically HD is running and then when the HD stops running the computer works normally again.

How can I fix this issue?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

double check how those drives are connected to your motherboard.

some SATA ports on the mobo are coloured to represent different access speeds.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...