Jump to content
Piriform Community Forums
saywot

New "Incorrect Function"

Recommended Posts

I have a 2TB disk with a single ext3 partition attached to a Windows PC via USB.

The host can see the /home directory and all sub-directories.

The drive lost all content in the 'Videos' directory - I don't know how or why but all other content is visible and available.

Recuva 1.53 is installed on the Windows 7 host, it installed without issue, I run the application as admin.

The scan starts but immediately halts with F::Incorrect Function

It progressed no further than 0%.

How can I scan this Linux drive ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recuva v1.53 is installed on a Windows 7 PC

The drive is ext3

"Recuva v1.51 is ready to download! This release sees a number of improvements to our file system support, including the addition of Ext2 and Ext3 support and improvements to the deep scan algorithm for FAT32 volumes."

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm going to guess that this is as far as this post will get.

The storage drive has only one partition, and it's formatted to Ext3

- the permissions seem OK

 

Still "Unable to scan drive"

Share this post


Link to post
Share on other sites

perhaps.

or it could be the either no-one knows, or the person that does, hasn't signed in to the forum yet and seen this thread.B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×