Jump to content
CCleaner Community Forums
linknode

The executable program that this service is configured to run in does not implement the service.

Recommended Posts

Speccy Pro gives this result ("The executable program that this service is configured to run in does not implement the service".) for all elements except Peripherals.  Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Speccy version?

Windows version?

 

obvious question - have you tried uninstalling Speccy, rebooting and reinstalling?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think that error is usually for a service.

 

So it may be to do with the WMI service (Windows Instrumentation Service) which speccy uses.

 

Info gleaned from here (keep reading..takes strength!!)

 

https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/ef6e7acc-b1db-40e2-b037-bccc06a9e813/error-1083-the-executable-program-that-this-service-is-configured-to-run-in-does-not-implement-the?forum=winservergen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...