Jump to content
Piriform Community Forums
OLLI_S

CCleaner Cloud - Connection Problems

Recommended Posts

Hello,

 

normally I don't have any problems using CCleaner Cloud.

 

Today I recognized an yellow warning icon at the CCleaner Cloud icon in the system tray.

When I move the mouse pointer over the CCleaner Cloud icon, the status is "Connecting..." (for 20 minutes now).

My internet connection is available and very stable.

 

When I log into the CCleaner Cloud website, my computer is shown as "Offline".

But on the main page of CCleaner Cloud (https://www.ccleanercloud.com/computers#main) I see in the events that I have logged in.

This is a bit wired, because when I am "Offline" why can CCleaner Cloud track my log in time?

 

I have started my computer 5 times but this did not help.

Is this a problem with the servers?

 

Greetings

 

OLLI

Share this post


Link to post
Share on other sites

I too am having connection problems. When I attempt to update my Ccleaner from ver.5.30.6063 to ver.5.30.6065 I see a message saying a new version is being downloaded, but nothing happens. After a short time, it says "Ox2efd a connection with the server could not be established". I have tried to get it to work many times but it always fails, so looks like I'm stuck with ver 6063.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is your version of CCleaner the pay for version?

 

Is the pay for version an annual charge?  I have always used the free one and was thinking of upgrading to the pay for version. 

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×