Jump to content
CCleaner Community Forums
PantsForHire

CCleaner Broke Windows 10

Recommended Posts

Ran a clean on my computer and deicded to restart it short after. It boots, but stays on the bios loading screen. Also, before the restart, it would not let me open any programs. Is a quick fix available?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you use the Registry Cleaner? If so did you allow it to create the backup it offered to create? If so the backup by default would be stored in the My Documents folder as a .REG file, double-clicking it will put the removed registry data back into the Windows registry.

 

If you have a recent System Restore Point try restoring from it - no guarantee it will fix anything though, but if it does it's a quick and easy way with minimal effort.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If if stays on the BIOS splash screen rather than the Windiws one, then that sounds like a hardware (possbily the hard drive) issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same for me. Piriform know their product is faulty but they aren't doing anything about it. CCleaner (just the normal default cleaner, not even the registry tool) totally destroyed my Windows installation costing me a day of my life fixing my computer after Piriform broke it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same for me. Piriform know their product is faulty but they aren't doing anything about it. CCleaner (just the normal default cleaner, not even the registry tool) totally destroyed my Windows installation costing me a day of my life fixing my computer after Piriform broke it. 

 

Please stop posting the same thing in different threads on the forum. I have removed the others.

 

I commented on one of your posts here

 

http://forum.piriform.com/index.php?showtopic=45098&page=2&do=findComment&comment=273468

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please stop posting the same thing in different threads on the forum. I have removed the others.

 

I commented on one of your posts here

 

http://forum.piriform.com/index.php?showtopic=45098&page=2&do=findComment&comment=273468

 

 ** remarks removed by moderator

 

Please keep all your comments in the other thread.

 

Please behave on forum when someone is trying to help answer your questions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Please take bugs that kill people's computers and require them to spend all day fixing up after seriously then. I get that you don't want people to see that your product is critically flawed, but you can't censor such a bug away. 
Hazelnut has no ties to piriform as a company, she has no want to "cover up bugs". Our jobs as moderators are to keep threads on topic, while you may be upset about what occurred to your pc, you have a thread and will be afforded all courtesy there. Do stop posting in other people's threads. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×