Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
PurpleHaze

Cleaning takes 30sec when autorun on admin account

Recommended Posts

With CCleaner versions 5.10 through 5.14 on 3 PCs with Win8.1 x64, enabling "Run CCleaner when the computer starts" on the admin account results in the CCleaner taskbar icon running for 30 seconds. On a standard/limited account, enabling the same option results in the CCleaner taskbar icon running for 1 second.

 

All 3 PCs have solid-state drives, and they are fast modern PCs. I use Firefox as my browser, but disabling the cleaning of Firefox did not change the 30-second slow down. Disabling Windows Defender and uninstalling all anti-virus software did not avoid the slow down either. My company's firewall prevents CCleaner from initiating internet communications (in case CCleaner is waiting for internet feedback). All CCleaner monitoring options are disabled.

 

CCleaner v5.05 was last version I tested where Win8.1 x64 did not have the extra 29 seconds for admin account logon. On my Win7 x64 PC, all versions of CCleaner mentioned take 1 second on the admin account, just like the standard account.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...