Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
beach

'run at startup' feature no longer works

Recommended Posts

Hello Forum,

I have used CCleaner Pro for several years. Maybe just a coincidence but after that first Win 10 Update a couple weeks ago; my CCleaner will no longer 'start at Windows startup'. I have tried several changes to the Startup Menus with no luck and also wiped every trace of it did a new fresh install of CC Pro...still no go. Every other function of the prog. works perfectly so I am completely bumfuzzled now. Thx in advance for any suggestions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update from Beach (12 Jan 2016). Still trying to find a solution here I have tried numerous changes/settings here and am actively exchanging email with Megan is Tech Support (last count was 6 mails). She did tell me 2 days ago that she passed my situation up to the Development Team. the D. Team told her my type problem is only showing up on some random Win 10 systems...which mine is one of I guess. I will keep the updates coming in case any of you are interested or start having the same problem with CC Startup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...