Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
Stompmonster

Not sure, but American Megatrends Bios (Voltage) VRM is reporting weird?!.

Recommended Posts

I'll post a pic of what I am seeing vs the software that came with my pc, I try to use your Speccy because I like it, but for my new pc, it made me freak out and buy a new power supply...

 

No biggie, can always use a spare power supply, my system was cutting out just browning out it seemed, so I suspected power supply, checked the voltages, with Speccy lol I almost thought my pc was going to melt down by undervoltage!

 

After AutoTune showed proper voltages I found the real problem, a false positive CPU RPM reading. Fan kept flicking to 0 RPM to 1500 RPM causing system confusion and eventual random rebooting...

Cooler Master TX3 is to blame for me finding your crazy voltage readings on my MB! My mobo is listed in the pic (GA-970A-UD3P (rev. 2.0) Bios version FB, even upgraded that b4 I noticed the false reading).

Either way, all is well on my end, but others may be getting strange readings. This Mobo has some new VRM with solid state caps, and supposively built from the ground up new tech, but the mobo is old news now! Might be some of the issue though!

 

 

post-73193-0-76849900-1434522708_thumb.png

 

 

Hope I was of some help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...