Jump to content
CCleaner Community Forums
tenchi

Auto Shutdown Issues

Recommended Posts

Hi all,

 

I have installed defraggler on a few machines at my work to keep the systems running smoothly. the machines are connected to a domain but defraggler is running on the administrator account overnight - defragging the "C" drive as "normal". We require the machines to be shut down after the defrag has completed, however I am finding that when I come back to the machines in the morning - they are still running, when viewing defraggler it comes up with "System shutting down" dialog box, but it doesn't do anything. 

 

I have researched this and found that it may be due to the machines been locked? - is this the case? if so can I do anything about it?

 

Thanks for your time guys.

 

Tenchie

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried the contact us web form, but I have not received any replies, as I explained in the form, We are willing to buy, but just trying the program on a couple of machines at the moment, to see how it performs and then will gladly buy the business edition for the support, but as we hit this problem at the moment I dont want to go ahead with the purchase, if this is a limitation to the software

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...