Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
mikiep

Win8 IE10 cookies with Protected Mode

Recommended Posts

CCleaner isn't cleaning up IE10 as much as I think it should. wondering if there is a reason or I have something odd going on,

 

When you enable the Protected Mode on the Security tab - IE10 is then using 64bit browsing is my understanding and tries to keep some things more secure. When in that protected mode it starts sending most IE cache to a different paths than just the default named Temporary Internet Files .

 

I've added into CCleaners Options / Include a couple paths in mine ..

"C:\Users\mike\AppData\Local\Packages\windows_ie_ac_001\AC\INetCookies" , where the bulk of the cookies seem to go on mine.

 

"C:\Users\mike\AppData\Local\Packages\windows_ie_ac_001\AC\Microsoft\Internet Explorer\DOMStore" , xml cookies ?

 

CCleaner picks up the packages path for INetCach.. the temp files when protective mode is enabled, but not the cookies.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...