Jump to content
Piriform Community Forums
bjkeefe

"Install Date" incorrect in list of installed programs

Recommended Posts

Just noticed this, but I can't say for sure that it just appeared. In any case, if I click the Tools button to get to the Uninstall section of CCleaner, the "Install Date" field for quite a few of the installed programs is wrong. Approximately ten programs are listed as being installed today, several more yesterday, several more the day before.

 

It is true that the date is correct for a couple; e.g., I updated System Explorer and Firefox today, but the vast majority are programs that were installed weeks, months, or years ago.

 

CCleaner version: v3.15.1643 (latest, as of this posting). OS: Windows XP SP3. Screenshot here and below.

 

ccleaner-uninstall-scrshot.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a Microsoft problem, & has nothing to do with CCleaner or Piriform.

 

Were you to open the Add/Remove in the Control Panel, you would see the same.

 

Microsoft also gets the file sizes of installed programs wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On Win 7 everything is as it should be.

 

However on XP lots of the date shown in ccleaner are saying the items were installed in the last few days (they weren't) You cannot see the install date on XP just the last used etc. Going into the program files shows the date of install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is still not fixed in my Win7x64 v4.02.4115x64.

 

Intel Rapid Storage Technology

and

Intel Control Center

 

They are listed as being installed yesterday even though I haven't updated them sine April 2012. Also, the date in Windows Uninstaller is correct as well as Revo Uninstaller. I checked the C:\Windows\Installer folder and the Program Files folder for the files and nothing has been changed. Date Created, Date Modified, Date Accessed, and Date Last Saved were all checked. Nothing on 6/9/2013 at all!

 

I can't figure out where ccleaner is picking up this date. Everything else seems OK actually (I have many programs though.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's still buggy on my XP SP3 system also. It shows some dates correct, some incorrect, and some with no dates displayed at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×