Jump to content
CCleaner Community Forums
LennyTheComputerGuy

1.8 worked but 1.14 and then 1.13 will not work on XP-SP3

Recommended Posts

As the subject/title says, I was using 1.8 and it worked fine on XP-SP3 but when I updated to 1.14, it installed OK but then when it went to start the first time as part of ending the install process, the frame for Speccy opened but then it crashed and I got the send crash report to Microsoft window, which I did send the report. I tried two more times with the same results.

 

I then used RevoUninstaller to uninstall since I had installed 1.14 on top of 1.8 and thought that might be the problem, although it was never a problem on previous updates. I then reinstalled 1.14 but got the same exact crash issue.

 

I then went to filehippo.com and tried 1.13 and it opened further but still crashed. I did not get the crash report window for MS with that crash. I have not uninstalled 1.13 yet and just looked in the Program Files folder and see three .dmp files.

 

Let me know how to send those to you all or maybe I can attach them to this thread although I'm not sure if any private info is inside them so I don't want to attach them just yet. Also, I see a limit of 1.95MB of upload space and these .dmp files are larger than that.

 

Lenny Vasbinder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...