Jump to content
CCleaner Community Forums
bege

%ProgramData% variable doesn't work in Windows XP

Recommended Posts

The variable %ProgramData% doesn' work on my computer (Windows XP SP3) unless I define this manually as a system variable. I guess that this is not what you want users need to do to make this winapp.ini (embedded) entry work

 

[Avast! Antivirus 5]
ID=2161
LangSecRef=3024
Detect=HKCU\Software\ALWIL Software\Avast\5.0
Default=True
FileKey1=%ProgramData%\Alwil Software\Avast5\report|avast.xsl;avast.xsl;Resident protection.txt;Simple user interface.txt;Simple user interface*.xml
FileKey2=%ProgramData%\Alwil Software\Avast5\log|*.*

 

See this thread http://forum.pirifor...showtopic=34454

 

Additionally, this path

 

FileKey1=%ProgramData%\Avast Software\Avast\log|*.*

 

in the [Avast! Antivirus 6] entry doesn't exist on my computer, although the respective Detect key is being detected

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ccleaner itself manages this variable across systems. It points to %CommonAppData% on XP systems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...