Jump to content
CCleaner Community Forums
Olav the Viking

Specy not reporting second laptop battery

Recommended Posts

I have a Dell Latitude D830 with 2 batteries; the standard 9-cell battery plus a 2nd media bay battery that goes into the DVD drive slot when the drive is removed.

 

Both batteries are reported correctly on my desktop background with the Sysinternals BGInfo program:

• Battery Name(s): DELL 00

DELL 00

• Battery Charge(s): 100

105 %

 

The following tags are being used to report this data:

<Battery Name> WMI Query SELECT Name FROM Win32_Battery

<Battery Charge> WMI Query SELECT EstimatedChargeRemaining FROM Win32_Battery

 

Specy reports the battery data like this in the Operating System section:

Battery

AC line Online

Battery full time Unknown

Battery Charge % 100 %

Battery State High

Amount of time remaining (sec) Unknown

 

It should be a simple matter to incorporate the WMI Query into Speccy. Hope this info helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...