Jump to content
CCleaner Community Forums
Ronnies07

Incorrect Virtual Memory Report.

Recommended Posts

I'm having this problem still as well (I had mentioned it before in the thread about excessive memory usage in 1.08.218, only because I had wondered if the two issues were related - since the memory usage issue seems to be fixed now in 1.09.231, it looks like they are separate issues). My Speccy publish is at http://speccy.piriform.com/results/c2xdURkyY1cXvvZOA9n9zmp. Unless there's something I'm completely missing, there's no way I can have TB of virtual memory with my hardware (or maybe my computer is truly blessed). :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hadn't noticed the virtual memory number until I read this topic and sure enough, my 4GB ThinkPad laptop says the same thing. :blink: But not my WinXP desktop. Check the Speccy links in my sig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've installed 1.11.256 on my Win7 laptop and got a similar result. The link to my published Speccy file for the Lenovo T410 is in my sig. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...