Jump to content
CCleaner Community Forums
Pulse

403 Forbidden when accessing the forum?

Recommended Posts

Wasn't sure where yo put this...

 

 

For some reason, when attempting to access the forum I'm getting a 403 Forbidden error unless I use a proxy, which I'm using to post this. This seems to be a recent problem as I was able to post here in the past.

 

Forbidden

 

You don't have permission to access / on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Someone (probably Hulk) may contact you re the ip address which is blocked for you.

 

Or you could pm it to me and I will pass it on if you don't wish to mention it on the forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been having this issue for many months now and that has decreased my activity here and it happens on random occasions. Hopefully, that'll get fixed soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting a 403 Forbidden again...(and half the proxies don't work here...)

My IP is 188.155.65.177. I'm not a spambot, I swear :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting a 403 Forbidden again...(and half the proxies don't work here...)

My IP is 188.155.65.177. I'm not a spambot, I swear :P

 

 

Will see what I can do (again!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...