Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
mr don

Disappearing icons

Recommended Posts

I noted that during a defrag, it sometimes happens that Defraggler appears to be reading from the same data block that it is writing to.

 

 

This can be very confusing, because the Yellow block always will layer on top of the Green block, causing it to appear that there isn't anything anything being written...

 

Perhaps you can make it a default in Defraggler that if Yellow is on the same block as Green, that Green is always the dominant color, not yellow?

Oh, wait, sometimes it is doing a read & write from a single block. So why not just do it a blended color that shows a color in between green & yellow?

Or use a blinking icon that alternates between green & yellow for these occasions?

 

 

I could be wrong on this, but it appears to be happening on defrags here. If anyone else knows or agrees, just post what you know here!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...