Jump to content
CCleaner Community Forums
UrPhrend

My Internet browsers will not load completely

Recommended Posts

Hi there,

 

I'm not sure whether this is the right place to post my problem as i am unsure what type of problem it is. If it's not in the right place then please move it to the right one. Thank you.

 

I have downloaded all the internet browsers on filehippo.com and tried out all of them. In each one I have the same problem. The browsers will not load completely. One out of six times it will load completely. I am unable to download from websites. It will start to download and when its just about to finish it will get stuck at the last second. I am unable to watch youtube. It loads all the way to the last second and then it gets stuck. Pictures NEVER load properly.

 

For those that are wandering how I am able to download the interenet browsers and hijackthis. I used my phone.

 

I have done a HijackThis log and hopefully someone can help me out.

 

Thanks in advance to any help given to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hijackthis shouldnt really be used at the for front of detecting malware etc now a days. It's very dated. How every at a quick glance:

 

i'd probably guess it is to do with zone alarm. If i was you i'd get rid of norton(it's a virus in it's own right) & zone alarm and the silly amount of toolbars you appear to have. All these can have an effect on browser performance and even security.

 

I can't offer any assistance into helping you get rid of infections because only verified people on this site are allowed to, but i am allowed to suggest using avast 5 with MBAM

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks guys for the safe mode tip. its working like a charm. now how do i import things safe mode settings to the normal settings? safe mode doesnt allow audio and the eye candy is all gone. any suggestions to what i should do next? cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Safe mode is not meant to be run all the time. It is used for troubleshooting etc and looks 'bare' as only a minimum of drivers are loaded.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to find out what program is causing your issues by disabling them one at a time till you don't get this problem in normal mode

 

Chances are its a security program or some add-on responsible

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...