Jump to content
CCleaner Community Forums
steppy

5 tb raid fails and can't debug

Recommended Posts

Hi:

 

I am getting "Analysis Failed" or "Building file list Failed" when I start Defraggler on a 5 TB raid 5. Windows Server 2003. Two other raid 1 on same box work fine.

 

Additionally when I attempt to run in debug mode using:

"C:\Program Files\Defraggler\Defraggler.exe /debug" I get error that windows can't find it. However it will find Defraggler without the /debug.

 

Does server require reboot for debug?

 

thanks.

 

stephen

Share this post


Link to post
Share on other sites
"C:\Program Files\Defraggler\Defraggler.exe /debug" I get error that windows can't find it

try "C:\Program Files\Defraggler\Defraggler.exe" /debug

 

Richard S.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mr.Ron:

 

When I (impatiently) did not see an official reply in this thread, I also posted this issue in the Defraggler Bug reporting forum discussion.

There is another log file there that also includes a defrag attempt. This log is zipped because I guess the first upload maxed out my limit.

 

I appreciate your help and hope we can resolve this issue. I do like using defraggler!

 

stephen

 

 

Thanks, this will be really useful.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My system is 32 bit. Is that advisable? Will it work on 32 bit system?

 

thank you.

 

stephen

 

Hi,

 

can you please try out the 64 bit version of Defraggler?

 

Best regards

 

Romanoff

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anyone able to help on this?

 

stephen

 

 

Can you do a chkdsk on this drive?

 

For anything XP/2003 do chkdsk /r c:

for vista/windows7/2008 do chkdsk /B c:

 

replace c: with your actual drive letter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't do that until weekend. Will try and post after. Piriform asked for and received debug log file, do they usually respond after that?

 

stephen

 

Can you do a chkdsk on this drive?

 

For anything XP/2003 do chkdsk /r c:

for vista/windows7/2008 do chkdsk /B c:

 

replace c: with your actual drive letter

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPDATE

 

Completed full disk check and repair successfully. Took about 30 hours!

 

Defraggler still reports errors "Analysis Failed" and does not defragment. Again note that on the same server, two other RAID 1 units work fine with Defraggler. Are there known issues with large RAID 6 units or large drives in general?

 

Can someone from Piriform weigh in on this please?

 

stephen

 

Can't do that until weekend. Will try and post after. Piriform asked for and received debug log file, do they usually respond after that?

 

stephen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...