Jump to content
CCleaner Community Forums
FrOgGo4

38% then doesnt get any fruther

Recommended Posts

im trying to scan for my lost photos and i keep getting to 38% its been there now for over an hour, and it doesnt get any fruther, no error messages pop up. i am wondering if there is something i can do differently or something i need to do before starting the scan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump

 

I get the same thing when I try.. Trying to recover music from a partially formatted drive. I have the settings searching a formatted drive.. Has been running for a few hours and it is stuck at 27%... Has found 40,000 files.

It would be nice if I hit cancel and the files it has found still showed up. Id be happy with recovering those.

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having a similar problem. Using Deep Scan Recuva scans till 23% and then nothing. I read about people having success with Deep Scan when Recuva was running for 24 hours. But the partition I'm scanning is 45GB only. I suppose I could leave it running over night to see what will happen.

 

Attached is the log.

 

I hope someone of the developers could do something or at least give us some explanation of what might be causing this. :)

 

EDIT: After a couple of hours, it finished. Though if you see in the log there is a huge space in processing time. What is causing this?

Recuva_log_1_23_389__9_2_2009_1_20_.zip

Recuva_log_1_23_389__9_2_2009_1_20_.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...