Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
jscottd

Custom Folders not being cleaned

Recommended Posts

I have set up 'Custom Folders' to be cleaned on several different machines(all XP Pro) using several different versions of CCleaner. Usually the newest at the time.

 

The folder(s) I'm trying to clean is C:\Documents and Settings\'User Name'\Local Settings\Temp.

 

CCleaner does not seem to be able to clean these folders. I have looked in these folders after running the program, but prior to setting up the custom folder, and found stuff in there, which is why I set it up in the first place. After setting it up and hitting 'run cleaner' the stuff is still there.

 

So I think maybe it will clean the folder(s) on reboot(obviously set to clean on boot). No luck.

 

Am I missing a step in the setup process?

 

Why aren't these folders cleaned by default? It seems like an obvious place to clean, to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

These folders are cleaned by default. Options, Advanced, Only delete temp files older than 48 hours.

 

It may not be able to clean everything, as some of the files may still be in use.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...