Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
Augeas

No results found after regkey change

Recommended Posts

I decided to clear pagefile.sys so I set HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\ClearPageFileAtShutdown to 1 and rebooted OK. However Recuva in standard scan now runs stage 1, with the number of files found increasing as normal, but ends immediately in stage 2 with No Files Found.

 

In debug mode this appears in the log: WinAPI exception: FileDriveImpl.cpp(140) : The parameter is incorrect.

 

I have reset the registry key back to 0 and rebooted and the same happens, no files found.

 

I knew I should have kept my fingers out of the registry!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, would you believe it, it started to work again this afternoon. I remember having the same problem on the initial install of this release Recuvca, and that righted itself. Very peculiar.

 

I don't have a winapi file in the Recuva folder (but I have a winapp in CC's folder). Should I have one?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...