Jump to content
CCleaner Community Forums
caysandy

Recent Documents Not Erased

Recommended Posts

Hello caysandy,

What OS are you using, Browser,Anti-malware etc.?

What settings are you using?

Does your user name contain any special characters?

Thanks in advance for the information.

 

:) davey

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi:

 

I to am having the same problem since I upgraded to version 2.04.543. You can run the new version and it will clean everything and then you immediuately run it again and it now always finds some IE Temporary Internet Files of varying number each time. It never indicates zero like it used too whenever you run it twice in succession.

 

Here are examples:

CLEANING COMPLETE - (0.230 secs)

------------------------------------------------------------------------------------------

0.16MB removed.

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Details of files deleted

------------------------------------------------------------------------------------------

IE Temporary Internet Files (2 files) 0.16MB

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

CLEANING COMPLETE - (0.245 secs)

------------------------------------------------------------------------------------------

0.29MB removed.

------------------------------------------------------------------------------------------

 

Details of files deleted

------------------------------------------------------------------------------------------

IE Temporary Internet Files (8 files) 0.29MB

------------------------------------------------------------------------------------------

 

I am using Internet Explorer ver 7.00.5730.11 with OS Win XP MCE(2002) SP2 on desktop and ver Win XP Home SP2 on laptop with same IE version. Both computers will have the same problem.

 

I have never had this problem with any prior versions of CCleaner.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Davey:

 

Your fix did the trick, as now it works as previously with no problems. You are a good

man "Charlie Brown"....

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm running Windows Vista and IE 7. The previous version did work and for some reason I noticed that it stoped and so I installed the newer one. Unfortunately, that did not solve the problem. I will try this fix that I see here and see what happens.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well it works for me with the newest version. Win98SE IE6SP1. ;)

 

I use v1.17.094 at work and I don't want the recent files deleting but it always does. I know its a very old version but its a pain in the a*** to get the IT techs to do anything.

 

Did this feature work correctly on the older version? If so install one of those back in. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...