Jump to content
CCleaner Community Forums
Sign in to follow this  
Bavaria

Need help with Zone Alarm

Recommended Posts

He wrote that program himself. It still impresses the hell out of me too.

Look here for more info:

http://forum.CCleaner.com/index.php?showtopic=1087&hl=

 

Did we fix your problem?

 

 

 

 

 

For the moment ,i need the internet, so i didnt disconnect! :) If is not working ,i will ask again for help! :)

 

Tarun, thx again for help!

 

Can you tell me how it works, hijack this?Just basics!I am not good with computers,but i want to learn! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed again ZA.Same problem :(

 

If i shutdown ZA, still not working.I uninstalled ZA,restart the computer,internet ok,disconnected for 10 min,connect back on internet ok. :unsure:

 

What could be the reason, that the internet connection is ok ,but cannot open any page on internet?

 

Any ideas, how can i fix the problem?

 

Thx!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ZoneAlarm Pro any version has always killed my dial-up connection with my current ISP, I don't know if it's an advanced Pro only feature that does it. The free version has never caused connection problems.

 

When I had connection problems a few years ago and called my ISP one of the first things they asked was "Are you using ZoneAlarm Pro."

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version are you trying to use at the moment, free or pro?

Could you open up zonealarm, then click program control on the left hand side, click the programs tab top right, you will now see what is being allowed or disallowed to the internet.

Could you print screen this and post it in here, so we can see it? Or just tell us if that is easier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ZoneAlarm (Free and Pro) both make pages take forever to load on dialup. Outpost Pro doesn't do that. ;) Perhaps the ISP times out because of that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
What version are you trying to use at the moment, free or pro?

Could you open up zonealarm, then click program control on the left hand side, click the programs tab top right, you will now see what is being allowed or disallowed to the internet.

Could you print screen this and post it in here, so we can see it? Or just tell us if that is easier.

 

 

 

 

Free version.I

 

All the programs are on green.I did this just to check.Not working.

post-1837-1118609831_thumb.jpg

post-1837-1118609831_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

What do you mean all programs are on green bavaria? they should have a tick or a cross or a question mark next to them in the access column.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Check the picture pls!

 

 

 

 

Sorry, was that pic there before?

 

It is not program access that is a problem then. You are actually allowing to much access.

Change all the ticks to crosses under the server column, it wont help the problem but needs to be done.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sorry, was that pic there before?

 

It is not program access that is a problem then. You are actually allowing to much access.

 

 

 

 

 

No, i just edit the post! :)

 

I know ,i changed all ,just to see if is working.But is not! :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

What browser are you using?

Is it internet explorer? If it is, have you kept your computer up to date using windows update?

I am just thinking it could be a conflict between zonealarm and an outdated version of IE.

Have you tried using a different browser such as Firefox?

Share this post


Link to post
Share on other sites
What browser are you using?

Is it internet explorer? If it is, have you kept your computer up to date using windows update?

I am just thinking it could be a conflict between zonealarm and an outdated version of IE.

Have you tried using a different browser such as Firefox?

 

 

 

 

 

Is updated.Internet Explorer.Never used Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What about giving Firefox a try anyway, it is a much more secure browser anyway, due to the fact that most malware is designed to exploit security flaws in IE.

 

You never know it might just cure your problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
What about giving Firefox a try anyway, it is a much more secure browser anyway, due to the fact that most malware is designed to exploit security flaws in IE.

 

You never know it might just cure your problem.

 

 

 

 

 

I just find a fix! :)

 

If i shutdown the ZA ,before i disconnect the internet, is ok.I can connect again on the internet and after this ,restart ZA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...