Jump to content
CCleaner Community Forums

guss

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About guss

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sorry for the duplication - I received a rejection notice on the first posting. Just defragged my 1gig Hd, Win7, with your v.2.21.993(64bit) program. Default settings were not adjusted. The program ran for 58 minutes, rather than the 13 hours it estimated. *The Hd was reported to be 24% fragged before, and 26% after full defrag. This is nothing new, it has never shown 0 fragmentation, I didn't take time to look at it before. *I checked with Windows 7 defragmenter and it analyses the HD as having ZERO fragmentation now. Fragmentation not checked before I ran your Defraggler. Any idea why the program may not be reporting what it has done? Thanks
  2. Just defragged my 1gig Hd, Win7, with your v.2.21.993(64bit) program. Default settings were not adjusted. The program ran for 58 minutes, rather than the 13 hours it estimated. *The Hd was reported to be 24% fragged before, and 26% after full defrag. This is nothing new, it has never shown 0 fragmentation, I didn't take time to look at it before. *I checked with Windows 7 defragmenter and it analyses the HD as having ZERO fragmentation now. Fragmentation not checked before I ran your Defraggler. Any idea why your program may not be reporting what it has done? Thanks
×
×
  • Create New...