Jump to content
CCleaner Community Forums

helakejr

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About helakejr

  • Rank
    Newbie
  1. Machine Summary: Intel Core I7-6700K, 32 GB DDR4, NVIDIA, C:-LITEON IT L8T-256L9G-HP 256GB SATA3 SSD (in M.2 slot), D: Hitachi HUA723020ALA641 2TB SATA3 Hard Drive, K: 4TB SATA3 Hard Drive, L: 4TB SATA3 Hard Drive, M: 4TB SATA3 Hard Drive, N: 4TB SATA3 Hard Drive, [KLMN are four Seagate ST4000DM 000-1F2168 USB Device (as shown in Win10 device manager. Drives are physically in a SANS Digital four drive tower connected by a USB3.0 interface, the SANS Digital controller is operating in RAID0 (e.g. no RAID)]. Motherboard: ASROCK Z170 Pro4S LGA1151/ Intel Z170/ DDR4/ 3-Way CrossFireX & 2-Way SLI/ SATA3&USB3.1/ M.2&SATA Express/ A&GbE/ ATX Motherboard NOTE#1: This machine was recently "upgraded(down-graded)" from Windows 8.1 PRO x64, under this OS your software worked. After the upgrade: same issue, after doing a Clean Win10PRO install: same issue. Software: Windows 10 PRO Build 1511_2 (64-bit) OS updated to all updates and patches, CCLeaner v5.17.5590 (64-bit) Problem: CCLeaner (Speccy) identify the KLMN hard drives as SSD Drives even though they are SATA3 4TB Seagate Hard Drives. As such the CCleaner tool Drive Wiper->Wipe Free Space only allows 1 pass because it incorrectly thinks that my seagate drives are Solid State Device's. I suspect that the Win10 algorithm for drive identification has changed from Win8.1 and the "newer way" needs to be understood. NOTE#2: Issue also occurs with: Speccy v1.29.714 (64-bit)
×
×
  • Create New...