Jump to content
CCleaner Community Forums

bert07

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bert07

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 03/07/1958

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgium
  1. I installed Defraggler 2.20 on my other computer (a laptop running Windows 7 SP1 with all updates). The installer crashed, and I got the message that Windows was looking for a sollution for the problem. The next time around it DID install Defraggler without any errors displayed. When I ran it, it went very slow (as it did on my desktop) and I did NOT trust it anymore, so I went back to version 2.19, which installed fine and ran fluidly. I really do not trust Defraggler 2.20 anymore.. There is really something wrong with it.. You say that it is not possible that Defraggler can cause bad sectors. But when I ran 2.19 I had no problem what so ever. It ran smoothly. Installed 2.20 on my desktop (and laptop 2 days ago) and it ran very slow. and I got bad sectors. There IS something wrong with this version. I await version 2.21, and see how goed that one installs, and how fast or slow that program runs. If it is really slow, there is really something wrong with it. ---+--- I ALWAYS deactivate my virusscanner (Avira free) before running Defraggler. So that can not be the cause of Defraggler 2.20 running way out slower than version 2.19. And really, as my laptop (the other computer) gets error messages because it can not install correctly, than there is something wrong with the program.
  2. But, if it was my computer, I would immediately get a new drive and use Acronis to clone this one onto it. This one may be wearing out. Just saying True, and I plan to indeed buy a new drive (I have 3 drives in my sistem) but I can not do that at this moment. I'm having severe money problems. But if possible, I'll buy a new drive in March.
  3. Sort of the doctor. After I got everything up and running again, my back-up program (Acronis) could run without problems. Not before after I ran Defraggler 2.20. As I said: it told (?) me that the defragmentation would take over 1 day, which normaly would tak about 5 minutes. Afterwards, All the problems with bad sectors and bad clusters arose. ---+--- When you say that a defrag program CAN NOT give you bad sectors, you should try to tell hat to the DOS-Ghost program, which could not back-up the drive 100% after defrag? I stopped using that defrag program, and Ghost worked as normal again. Just as It did now when I went back to version 2.19 and had no problems at all.. You say it can NOT be caused by the defrag program. Defraggler Reads Writes Reads Writes, i am NOT a technician. But when a program runs and afterwards you got problems with sectors.clusters, Than that is not caused by running (let us say) firefox. As I said before: also Linux could not read the drive anymore. You can ignore what haooend here,, but thet means every user is in danger. Mind you: If you stand on it (wrong expression) I wil install the 2.20 again, running the risk that my drive again reportd bad secors. I can do that. I have back-up gelore. But if my harddisk fails. It fails, en takes 10 other systems with it.
  4. Forgot. I also have several (12) linux partition on that computer. Running anyone of these and running "Gparted" resulted that the program could not read the partition. After the reformatting and then putting the image-back-up back,also "Gparted" (Linux) can read the C-drive again. DO believe me: this is caused by Defraggler 2.20. I'm NOT a newbie. Bert
  5. Well... I did not have them before I ran Defragler 2.20, and I ran version 2.19 every day without problems. I installed version 2.20 and suddenly it would take me more than a day to defrag my drives, which normely (also version 2.19) run within 5 minutes to complete the defragmentation. And as I said: I had this problem before with another defrag program (I do not know anymore which program that was; I will never use it anymore). But I always run a defrag program BEFORE I run an image-back-up program. And if hat program refuses tu run because of bad sectors (which were not there before) than I can say; it is the defrag program that coused it. Years before, I stopped using that other program, and I never had that problem again, till lost week with the latest update of Priform Defraggler.2.20. I make new image-back-ups every week (I have 9 systems on my computer) but only 1 Windows. as Drive-C. That partition went BAD AFTER the update to version 2.20. Mind you: I run Defragler at least once a day for years. Without any problems. So I know the program. Everything went fine till version 2.19. Vrsion 2.20 made my Windows drives having bad sectors/clusters. Yes: I'm very sure the problem was caused by Piriform Defragler version 2.20. I solved it at the end by competely format the C-drive, and after that put my back-up back (Acronis). I had put THE SAME back-up back without formating, and the problem just got worse. Even Chkdsk crashed on the drive. You realy should check how version 2.20 reads and writes.
  6. Defraggler 2.20 left mij C-drive almoste broke, en left me wit bad sectors and clusters. (I had that years before with another defragmentation program.) Read errors as the result. How I know it was caused by Defrragler v2.20? The program told (?) me that it would take 1 day or more to defrag the partition, which in version 2.19 takes less than 5 minutes. Afterwards the bad sectors and bad clusters came up. I had this problem (REALLY) with another defrag program years ago. That is also why I changed to Defraggler, which seemed to work without any problems. Until version 2.20. I hope you find the cause, and fix it in version 2.21. Regards, Bert.
×
×
  • Create New...