Jump to content
CCleaner Community Forums

Article_86

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Article_86

  • Rank
    Newbie
  1. Hi Andavari - I like Nirsoft, that dude makes some good stuff! I'll check it out. But, I discovered what was going on .. just didn't have time to post back right away. Apparently my W7 Pro OS assigned (and remembers) that I used that USB2 port with a Pony Drive that I originally used (assigned E:) long before the 65 GB drive (assigned F:) I've recently been using for backups. I just had a hunch, and it turned out to be the case. I'll go get that Utility anyway. Thank you very much. - Art This thread may be closed.
  2. Well, all I can say is: 'whatever'. I can't believe I said that. One of the words I've grown to hate. That, and "issue" ... annoyingly overused. - Art
  3. I was just concerned that no one else could see it. I KNOW i'm crazy, I just didn't want everyone else to know. lol I'm using Firefox now. Now the Like This function does not work. It comes back with "You have reached your quota of positive votes for the day" I havent been here for days. Do you think that Adblock Plus/Ghostery/Norton 360 is the culprit? - Art
  4. I'm sorry for not getting back sooner. Thanks to all for your comments/suggestions. You're all very helpful. I'm running Win 7 Pro and using Norton 360 as my standing AV. I run other AV/Malware scanners, but never when Norton is active. My guess (and that's ALL it is) is that it's related to Norton Backups that I have done to a USB stick. Originally, that stick was mapped as my E: drive. At some point in the past an error in my OS (perhaps caused by Norton Backup) has lost the E: drive and now it sees my stick as the F: drive. No E: can be found anymore, and I just shrugged it off. (I know, I know - dumb). I hope that it's not related to my Macrium Reflect image backups that I keep on the same stick ... I may find that out the hard way. So I am going to look into that as well. I have deleted it with CC many times and saw no 'apparent' damage. The error would just return = persistent. I'll try the suggestion from bartholomewking because I LOVE letting utilities making the problem worse. lol Going to look at that link too. Thanks again! - Art BTW - It seems that the Like function is 'borked'. I've never used it before but it responds with "An error occurred: You have reached your quota of positive votes for the day". You guys should squak because you're 'not getting your due'.
  5. I just posted an attachment that cant be seen except in the edit mode. All I can see is a light grey line where attachment text should be. I have noticed other anomalies as well. I don't have this problem on any other site. - Art
  6. I Cant figure this one out (see attached). - Art (the attachment is right below this sentence)
×
×
  • Create New...