Jump to content
CCleaner Community Forums

Angel_Azrael

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Angel_Azrael

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Chile
  1. Well, it has to be related to the new change introduced in v5.10.5373 for faster start up. From the version history ( https://www.piriform.com/ccleaner/version-history ): Optimized internal architecture for faster start up. The funny thing, I never noticed before that it was slow to start. For me, CCleaner was really fast to open, always in an instant.
  2. New crash. This time with a log file and a DMP file. Both in the ZIP attached to this post. With the debug command seems to be crashing more often. Before it was 1 or 2 times per day, now so far it's 5 times in the first hour since I've set CCleaner to use the debug command... Crash_LOG+DMP.zip
  3. It happened again, this time I was able to send a report. Although I'm not sure if a DMP file was sent and then deleted, because no such DMP file for this instance was in CCleaner's folder. The log file with the /debug4 command saved this (exactly like last time): [23:18:49::892][iNFO ] CCleaner v5.10.5373 (64-bit) [23:18:49::892][iNFO ] Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 [23:18:49::892][iNFO ] Intel Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz [23:18:49::892][iNFO ] 8,0GB RAM [23:18:49::892][iNFO ] AMD Radeon HD 7700 Series [23:18:49::892][iNFO ] Username: Azrael [23:18:49::892][iNFO ] Application Started Also, a file named "ccleaner_checkpoint.dat" was also created. It only had this: GBP1 20151013 1 That's all I can report for now. I hope it helps.
  4. I set up CCleaner in my main computer to start with the /debug command. The first run the program worked okay. A log file was created showing everything I did. But the second run the program froze, nothing happened. After a minute I had to close it by force. A DMP file was created but it was 0 bytes. The Log file only saved this: [22:45:48::058][iNFO ] CCleaner v5.10.5373 (64-bit) [22:45:48::058][iNFO ] Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 [22:45:48::058][iNFO ] Intel Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz [22:45:48::058][iNFO ] 8,0GB RAM [22:45:48::058][iNFO ] AMD Radeon HD 7700 Series [22:45:48::058][iNFO ] Username: Azrael [22:45:48::058][iNFO ] Application Started Now I changed /debug to /debug4 to log only the errors. One thing I noticed, if it matters, Eolo and I are both from South America, Eolo from Brazil (Portuguese) and I from Chile (Spanish). Can be the regional language set in Windows be related to the problem? (And by the way, I prefer to use my software -programs and games, including CCleaner- in English and not in Spanish, even though my Windows O.S. is in Spanish).
  5. I can also confirm that uninstalling CCleaner and doing a clean install don't fix the problem. The crashes are back an hour after the install.
  6. I just registered in this site to notify about the same issue. For years I never had a problem with CCleaner. Previous versions were always solid and never crashed, but this new version 5.10 crashes almost every day on startup, in 2 different computers with different hardware but same OS: Windows 7 64-bit. All launches were from the taskbar. If I open again CCleaner, it runs fine until the next day after I reboot the computers. After that most likely it will crash again the first time I run CCleaner on each computer. In the current computer I'm using to type this, only once I was able to send a report (the first time it crashed), later crashes I wasn't able because the only option allowed to me by Windows was to close the program without the chance to send the reports. But I found some DMP files in CCleaner's folder that I'm attaching for further analysis, all compressed in one file, in case they help to find the problem. Many thanks. CCleaner5.10.5373_CrashDMPs.zip
×
×
  • Create New...