Jump to content
Piriform Community Forums

wigga whambo

Members
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wigga whambo

  • Rank
    Member
  1. Until they fix the tickboxes (if they ever do), I will stick with v5.40.6411 and leave it at that. Free users or not, I think it's pretty stupid putting in a couple of tickboxes that can't be unticked. You might as well just leave it as a policy note or not tell anybody about your privacy policy at all.
  2. It used to be I could download the "Slim" version and the "Portable" version as separate options. I don't see that anymore. Granted I haven't been to your site in awhile but where can I find them?
  3. Avast aquires Piriform

    I predict CCleaner will turn into bloated adware eventually. Why? Because when it comes to $$, they (Avast) can't help themselves, that's why. Speccy gone Defraggler, gone Recuva, gone Yup... Thing is, Windoze Defender is junk. It hardly detects anything. I know after using it for a year and having to switch over to Bitdefender. So far, M$ isn't blocking 3rd party AVs from installing, but like with the Kaspersky example, I hope they get sued and let the courts have the final say.
  4. Getting promps to update

    Right now it's 5.30.6063 because I updated. I prefer not to be nagged. The point is I turned the reminder off and it's not off. Or does that selection (or deselection in this particular case) not work anymore?
  5. Getting promps to update

    Hello, Why am I getting prompted to update when I have "Automatically check for updates to CCleaner" unticked and disabled? Thanks
  6. What's the largest HD size Defraggler can read?

    Well before I do all that, is there any way you can tell me what the size limit is? And would the Pro version be any better? If there's a definite limit then this is probably why I'm having this problem.
  7. What's the largest HD size Defraggler can read?

    Well I appreciate that, thank you. Look forward to the answer.
  8. What's the largest HD size Defraggler can read?

    No information for this? No?
  9. I currently have two 5.0TB HDs and it seems Defraggler can't fully read them. It can detect that they're there but they don't seem to do anything when I initiate the program.
  10. The Wrong Temperature Thread

    My problem here is the graphics card which is showing 952 degrees F https://imgur.com/WsKturT Latest BIOS has been installed Manufacturer: Dell Model: 0CD3KR (U3E1) Version: A00 Chipset Vendor: Intel Chipset Model: ID1910 Chipset Revision: 07 Please fix. Thank you.
  11. ​I'm sure that's technically true, but this forum is directly linked to piriform.com's website, so they are in some form or another sanctioning this forum in some way. And I would find it hard to believe "they" aren't reading this and getting feedback from it even though "they" claim not to directly participate here. ​ ​I did find the HKCU\Software\Chromium entry in there and deleted it, but it still shows up in the menu so that didn't solve the problem. I suspect this is a bug and hopefully it will be corrected at some future date.
  12. Sounds like other people have had this problem too. Yeah, I would rather see the developer (I think you're one of them, right?) see if they can fix this with a future update. These empty ghost entries that can't be removed. Another suggestion would also maybe at least allow us to see where those entries are pointing to when right mouse clicking (for example) the "Google Chrome" main heading in CCleaner to Analyze or Clean, even if there's no data in that entry to clean out. Just an empty pathway or position being pointed to. That would give us a clue.
  13. ​ ​I already did that and it's not. It doesn't find a thing. ​ ​If only I could find out where that's pointing to, I think it would solve this whole thing.
  14. Yeah I opened cc > Tools > Browser plugins > Chrome > right click any plugin/extension > Open containing folder and the chrome tab is empty. I don't know what you mean by "Custom Location" And when I Analyze and watch the paths go by real quickly, I don't see anything with "Chrome" listed in there.
  15. ​Screenshot of chrome section here: ​ ​http://i.imgur.com/PBQ8FYj.jpg ​ ​ ​After changing winapp2.ini to Xwinapp2.ini, the Chrome section looks like this ​ ​http://i.imgur.com/lPCvE8M.jpg ​ ​ Smaller, yet still there
×