Jump to content
CCleaner Community Forums

MrK

Members
  • Content count

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MrK

  1. Thanks for letting us know, the devs are aware and are working on fixes.
  2. Thanks for reporting this, this has been passed on to the devs for a resolution.
  3. Trium, Sorry you are having problem, I have reproduced the issue and passed it on to the dev's so that they can investigate further if needed and resolve. Thanks for your help.
  4. Trium, You should be able to add more I am not aware of any limit, it may be related to the other issue but it has been passed on to the dev's for further investigation.
  5. Please change the decimal value of that key to something else, at the moment it works out to an install date on 1/1/2100. The decimal value of mine is set to 1423877074 (14 Feb 2015) you can use that or if you prefer you can use the following site to convert a different date into a timestamp http://www.onlineconversion.com/unix_time.htm. Everything should display correctly within Speccy once it has been updated. Let me know how you get on.
  6. Bug in system?

    Please contact support and they will be able to help you with the issues you are having getting it activated. Did you buy it from the Piriform website? I do not know what Pass Safe is.
  7. You should see the InstallDate key in the CurrentVersion node
  8. Aerodamus, Thanks for the log, can you check the value of the following registry key and let me know what it is please? HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\InstallDate Thanks.
  9. Agomo for Android

    Thanks (again) for the suggestions Olli, I will make sure this gets seen by the right people.
  10. Aerodamus sorry to hear you are having issues. I have spoke to our devs and they require some additional information to investigate the cause of this issue, can you perform the following steps: 1. Open an Elevated Command window (Start > type 'cmd' > right click > Run as administrator) 2. In the command window type cd %programfiles%/speccy and hit enter. 3. Now type 'speccy /debug', hit enter 4. Click OK on the dialog window that opens. 5. Once Speccy has finished its analysis it will save a log file to the Speccy install folder which will begin with Speccy_log.... Please attach the log file to this thread and I will have someone investigate further, thanks.
  11. Odd Popup

    If the above doesn't work please let us know.
  12. Update-Manager

    Sounds like a good idea, I will pass it to the product team for review. Anyone else reading this, feel free to show your support if this is something you would be interested in.
  13. time standard

    Thanks, this has been passed on to the development team for investigation.
  14. That is by design, it does not auto log you into the Agomo site if your session has expired, you can enable this on a per computer setting in Options > Agent > Agent Options > Enable Local Auto-Login Any problems let us know.
  15. Can you provide any more details? Version of Agomo thats running? Does starting the service again from the Agomo client work?
  16. Thread moved to the Agomo forum.
  17. Thanks this has been passed on to the development team.
  18. ccleaner brokes calc.exe

    Glad I could help.
  19. ccleaner brokes calc.exe

    Not sure what has caused this but it seems to have been happening for a while on Windows, it may have something to do with localisation. You can look at these threads that may help (use at your own risk): https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/87cfe0bf-ee80-44d7-85a7-bc618cc12033/halfdigit-in-windows-calculator?forum=w7itproui the last 2 posts seem to have fixed the issue. http://www.sevenforums.com/general-discussion/56318-half-digits-problem-calculator-2.html the last post has a fix that you can try if you want
  20. If anyone else is having this issue please post and let us know.
  21. How long did you wait? I cannot remember the specs of either phone but if they are mid-range or lower that could be the reason it is taking a while. Please report back, thanks.
  22. Okay I have been playing with this and it seems to work fine for me. Fresh install of DF, the only settings I changed were: Enabled Move Large Files, Minimum file size 10 MB, Enabled Move only selected files, disabled everything except my test: *.exe With the above files were moved to the end, before I stopped the defrag it had 2 hours left as an estimate. Can you provide any additional info about your setup or send the ini file of your settings so i can load them on my test machine and see what happens. Thanks.
  23. Thanks, I will have this investigated further and get back to you once I have more details.
×