Jump to content
CCleaner Community Forums

Marvolath

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marvolath

  • Rank
    Newbie
  1. Hi there, i'm not sure if it's the right place to report this kind of bug, so if i'm wrong i'd appreciate if someone could correct me I have a Gigabyte 970A-DS3P Rev1 (can see it printed on hardware), but Speccy says: Manufacturer Gigabyte Technology Co. Ltd. Model 970A-DS3P (CPU 1) Version To be filled by O.E.M. Chipset Vendor AMD Chipset Model RD9x0 Chipset Revision 02 Southbridge Vendor AMD Southbridge Model SB910/950 Southbridge Revision 40 Am i wrong and i'm looking the wrong place? Is it a bug? Thanks
  2. 18.2 GB (20%). File defrag it's as slow as normal defrag :/ After 2 days, i still have 30% remaining. Except 1 or 2 files, the biggest files i have are near 8GB, and not too many. Anyway, i think my problem is not the time i need to defrag but the speed of my defrag. I read about defrag big disk in a few minutes, but a need a lot of hours :/ Edit: i found that my HD is "WD green", so it's "normal" to have low performance. But the HD's datasheet (http://www.wdc.com/wdproducts/library/SpecSheet/ENG/2879-800026.pdf) says the average speed should be 175 MB/s. With HD Speed (from steelbytes) i check it's true (at least, in the nearest areas of disk), but defraggler still says <2MB/s, and it's so slow. I deleted a lot of files, and now i have ~45% disk free and 19% frag. After 4h (just with defraggler) i have 2k fragment less (9GB)
  3. First, thanks for your response I usually pass CCleaner Very useful It was marked. I'll try I'll start with this right now Thanks Edit: i see that my disk performance is "1.72 MB/s". It's fine? Edit 2: After 75min with file defrag, 6% done. I guess it needs ~21h to complete :/
  4. Hi, recently i was worried about my HD speed (specially when i try to play some games). My PC is: CPU: AMD FX-8359 (8 cores, 4GHz) RAM: 2x4 GB DDR MB: Gigabyte 970A-DS3P Graphic Card: AMD Radeon HD 7700 2GB HD: WD10EZRX-00L4HB0 (1TB, SATA-III 6.0Gb/s). I analyzed with defraggler and it said ~40% frag (314GB). I left it working yesterday and this morning (it's still working) and i have 239GB left. It's took about 16hours to rearrange 75GB... isn't it too slow? :/ It's normal? Thanks
×
×
  • Create New...