Jump to content
CCleaner Community Forums

RheeseG

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RheeseG

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 13/07/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pennsylvania
  • Interests
    Drafting, 3D Design, Tool & Die making
  1. Thanks for the link. I read through it all and it looks as if his problem was solved by uninstalling and re-installing speccy. I dont think that it would make a difference if I was to be running speccy pro or not. Unfortunately, after I just went through what the "slightly disgruntled (lol)" OP in that thread did by uninstalling and reinstalling, I still have the same problem.
  2. Yeah I'm using *A certain enhancing program* {Moderator Edited}. So that must be the problem, I guess I could do without it
  3. I have a problem where when I click on CCleaner, it will open the usual GUI, but the "Analyze" and "Run CCleaner" buttons are unclickable for about ~15 seconds. I can still change settings and run registry scans during the time when it not able to be cleaning, so it's not a "not responding" problem. Any help very much appreciated. Thanks. Rheese G
  4. Hi all, this is my first post. The problem I'm having is that every time I log in/wake computer/turn on computer, speccy pro (which I have set to run in tray on system start) shows the tray notification with my set temperature (GPU or CPU), but it wont update. Let's say my computer, when I log in, is at 100F. Speccy displays 100F until I open the main window then re-minimize to tray, then it will begin updating per second as usual. I really dont care to open and re-minimize speccy when I start working, so I would like to know (1) if I can fix it myself, or (2) it could be fixed maybe in like the next update or something? Thanks in advance. Rheese G
×
×
  • Create New...