Jump to content
Piriform Community Forums

D Bone

Beta Testers
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About D Bone

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Finally, today's new build has fixed this issue. Better late then never! haha
  2. avast question

    It would be nice if they would fix it some day...........One can only dream.
  3. avast question

    On my clean install with only avast! 8 ever installed, it still shows a check-box for version 6. It's been that way for a long time.
  4. I tried it using the Custom Location link in the post above but I must have done something wrong. Not sure what.
  5. Can anyone help me set up CCleaner Portable to only clean Comodo Dragon Portable's cookies? My machine is W7 x64 and both CCleaner Portable and Dragon Portable are "installed" (pasted) in my downloads folder...........Thanks in advance!
  6. I have added every single file that displays when I check "Internet History" to the exclude list and CCleaner still resets the setting. The only way it won't re-enable the setting is if I uncheck "Internet History" under the Google Chrome list in the applications Tab.
  7. 3 updates and no fix by Piriform. CCleaner is the only cleaner that re-enables this setting, so I'm guessing they don't consider it a problem or they don't actually read these posts. Either way it's a shame.
  8. Not sure what question you're referring to. I gave all of the information that is required, and all that a Piriform employee has to do is. 1) Verify what I'm saying buy unchecking that box, running the latest CCleaner, and then rechecking to see it re-enabled. They should be able to handle that. 2) Do the same procedure as above but with 3.22.1800, or any earlier version, and they'll see that the setting is unaffected. Again, I bet they can do it. 3) Look at what they changed from 3.22.1800 to 3.23.xxxx. Only they know this, I sure don't. 4) Fix it.
  9. I can confirm that the problem is till there, and I'm guessing that Piriform doesn't even recognize it as a problem. Back to SlimCleaner I guess.
  10. I see a that 3.24.1850 is out at various 3rd party outlets, can anyone confirm that this new version has fixed the problem?
  11. I updated to 3.23 and excluded all files that had "Network Action Predictor" anywhere in the name, and CCleaner still re-enabled the setting each and every time??
  12. I am still using 3.22.1800 with no issues resetting "Predict network actions to improve page load performance" like 3.23.1823. In build 3.22.1800 there is an entry that is cleaned named "C:\Users\D Bone\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Network Action Predictor 5 KB" and it doesn't reset the setting, so hopefully the developers will take a look at the differences when they changed to the new build and fix it for us. Any word from Piriform on whether or not they even consider this an issue?
  13. I want to be clear, that not only did I have the issue that I made my thread about, but I also experienced the same issue as the OP of this thread too, I just didn't make a thread about it because I reverted to the prior build, which fixed all of my issues. I don't want to come off as confrontational, and hope I'm not seen that way, but I just wanted to make sure you knew that I too experienced the problem in this thread. I will monitor this thread, as well as the one I started in hopes of a fix. Thanks for your time.
  14. It wasn't advice, but rather an observation that newer isn't always better. There was nothing wrong with the performance of the prior build, and in the quest to find a few more kb's of junk in Chrome, there now seems to be a step backwards. That might help the designers thought process for the next build.
  15. Yep, I reverted to 3.22.1800 due to issues with Chrome.................Sometimes it's best not to keep "improving, just to say we improved".
×