Jump to content
CCleaner Community Forums

steppy

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About steppy

  • Rank
    Newbie
  1. UPDATE Completed full disk check and repair successfully. Took about 30 hours! Defraggler still reports errors "Analysis Failed" and does not defragment. Again note that on the same server, two other RAID 1 units work fine with Defraggler. Are there known issues with large RAID 6 units or large drives in general? Can someone from Piriform weigh in on this please? stephen
  2. Can't do that until weekend. Will try and post after. Piriform asked for and received debug log file, do they usually respond after that? stephen
  3. My system is 32 bit. Is that advisable? Will it work on 32 bit system? thank you. stephen
  4. Mr.Ron: When I (impatiently) did not see an official reply in this thread, I also posted this issue in the Defraggler Bug reporting forum discussion. There is another log file there that also includes a defrag attempt. This log is zipped because I guess the first upload maxed out my limit. I appreciate your help and hope we can resolve this issue. I do like using defraggler! stephen
  5. Hi: I am getting "Analysis Failed" or "Building file list Failed" when I start Defraggler on a 5 TB raid 5. Windows Server 2003. Two other raid 1 on same box work fine. Debug log attached. stephen Defraggler.exe._1_16_165__2010_02_01_15_24_.zip
  6. Here is debug log file for Analysis. I will also provide for Defrag if needed. thank you. stephen Defraggler.exe._1_16_165__2010_02_01_11_49_.txt
  7. Hi: I am getting "Analysis Failed" or "Building file list Failed" when I start Defraggler on a 5 TB raid 5. Windows Server 2003. Two other raid 1 on same box work fine. Additionally when I attempt to run in debug mode using: "C:\Program Files\Defraggler\Defraggler.exe /debug" I get error that windows can't find it. However it will find Defraggler without the /debug. Does server require reboot for debug? thanks. stephen
×
×
  • Create New...