Jump to content
CCleaner Community Forums

kaybee

Experienced Members
  • Content Count

    70
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kaybee

  • Rank
    Advanced Member
  1. I'm having trouble since installing the latest version (4.4) - it won't run/open (even when I try to 'run as administrator'). After clicking the desktop shortcut, I get the UAC permission window, but, when clicking 'Continue' - nothing happens (other than a quick flicker of the HDD light)! I've uninstalled and done a clean install of both version 4.3 and 4.4 - problem still exists! Looked here:- http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=285220 and other people are obviously experiencing similar problems - but no solution has yet been found. I am running: Vista Home Basic 32bit SP2, Windows Firewall Microsoft Security Essentials, Malwarebytes v1.46 (Realtime protection NOT enabled), Spywareblaster v4.4 Ccleaner v3.00.1303 No new software installed - just upgrades (AdobeAIR/Mozilla Firefox v3.6.12 & Thunderbird v3.1/Windows Updates First noticed inability to open Spywareblaster on 29/10/2010. If it helps here are the programs that run at startup: Yes HKCU:Run ShowBatteryBar "C:\Program Files\BatteryBar\ShowBatteryBar.exe" show Yes HKCU:Run Google Update "C:\Users\User\AppData\Local\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c Yes HKLM:Run hpWirelessAssistant C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Wireless Assistant\HPWAMain.exe Yes HKLM:Run btbb_McciTrayApp "C:\Program Files\BT Broadband Desktop Help\btbb\BTHelpNotifier.exe" Yes HKLM:Run Windows Defender %ProgramFiles%\Windows Defender\MSASCui.exe -hide Yes HKLM:Run hpqSRMon Yes HKLM:Run MSSE "c:\Program Files\Microsoft Security Essentials\msseces.exe" -hide -runkey Yes HKLM:Run SynTPEnh C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe Yes HKLM:Run Ulead AutoDetector v2 C:\Program Files\Common Files\Ulead Systems\AutoDetector\monitor.exe Yes HKLM:Run Adobe Reader Speed Launcher "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe" Yes HKLM:Run Adobe ARM "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe" Yes HKLM:Run SunJavaUpdateSched "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe" Yes Startup Common Windows Live Mail.lnk C:\Program Files\Windows Live\Mail\wlmail.exe Yes Startup User Mozilla Firefox.lnk C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe Any help appreciated
  2. I'm having trouble since installing the latest version (4.4) - it won't run/open (even when I try to 'run as administrator'). I've uninstalled and done a clean install of both version 4.3 and 4.4 - problem still exists! Looked here:- http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=285220 and other people are obviously experiencing similar problems - but no solution has yet been found. I am running Vista Home Basic 32bit SP2, Microsoft Security Essentials, Malwarebytes, Spywareblaster ( ). Any help appreciated
  3. Update: My wifes' (similar) laptop started with the same problem yesterday, apparently it only started after she updated Zemani Antikeylogger I've now uninstalled this software on both machines and - so far so good!
  4. Hi, I have a Compaq Presario CQ60 running Windows Vista Basic 32bit - SP2 and have Battery Monitor, Windows Live Mail & Firefox load at startup and have the following intermittent 'problem'. The desktop loads and occasionally an error message stating that 'Windows Explorer has stopped working' appears - this is then replaced by a message that 'Windows Explorer is restarting', and all is well. I looked at various sites and have so far failed to find a solution - I did the recommended 'sfc scannow' which, when finished, stated that there were corrupt files - when I tried to open the folders to view the corrupt files it said 'Access denied'. I have also done an anti-virus scan and also scanned with AdAware and MalwareBytes - all of which didn't find anything. I don't lose any functionality but it is just annoying. Can anyone help please? Update - I have re-run sfc /scannow and followed these instructions to find which file couldn't be repaired (web address: http://support.microsoft.com/kb/929833/en-uk): To determine which files could not be repaired by the System File Checker tool, follow these steps: 1. Open an elevated command prompt. 2. Type the following command, and then press ENTER: findstr /C:"[sR] Cannot repair member file" %windir%\logs\cbs\cbs.log >sfcdetails.txt Note The Sfcdetails.txt file contains details from every time that the System File Checker tool has been run on the computer. The file includes information about files that were not repaired by the System File Checker tool. Verify the date and time entries to determine the problem files that were found the last time that you ran the System File Checker tool. 3. Type the following command, and then press ENTER: edit sfcdetails.txt The Sfcdetails.txt file uses the following format: Date/Time SFC detail Unfortunately, I type the command at option 2 and it doesn't 'do' anything (eg it doesn't bring any results up).
  5. Obviously you're having trouble with your crystal ball!!
  6. Hear hear! How ungrateful can someone be when it's all for free anyway! I hope he gets banned as he is obviously a complete waste of space.
  7. Thanks for that info - although, at the moment, I'm trying out Google Chrome as my default browser to see how it compares.
  8. I have used Firefox as my sole web browser for a long time now, and the only problem I have previously encountered is where I cannot upload a photo when selling an item on eBay. However, I have now updated to v3.6 and have the following additional problems: 1. eBay - occasionally, when I click on an action button, it comes up with an error page stating that the system is unavailable. 2. Royal Mail site - when using 'Postcode Finder' the 'security code' box (eg 'type the digits as shown') does not work correctly. No matter how many times I input the correct characters it says I have to retry. Both the above problems have been solved by using Google Chrome. Have they 'done something' untoward with Firefox? Has anyone else experienced something similar?
  9. Well, I've managed it - in a fashion (aka Heath Robinson!). I have added around 20+ spaces to the end of where the URL bar is!
  10. Thanks for your suggestion, unfortunately I am trying to clear the area - rather than resize the URL bar and have it replaced by something else.
  11. I am running Windows Vista and Firefox v3.6 and I wish to reduce the size of the URL/Location/Address bar as, at present, it is flexible and is currently enormous and masks the picture on my chosen 'persona'! I have visited this website: http://support.mozilla.com/en-US/forum/1/529151?s=re%20size%20address%20location%20bar and followed (hopefully) the instructions, but nothing happens - the URL box is still the same size no matter what size parameters I input. I realise that the instructions are for FF v3.5.6, and wonder if that's why - or is it me doing something wrong? I've gone to %APPDATA% and located ...... "myusername"\appdata\roaming\Mozilla\Firefox\profiles\p9v71983.default\chrome\ ..... and created the userchrome.css file and typed in "#urlbar, #urlbar-container {min-width: 400px !important; max-width: 400px !important;}", saved the file and restarted Firefox - but nothing changes! Am I not typing in something I should - or vice versa? As you can tell I am 'non-tecchie' ! Hoping you can help
  12. I used to use Avast! as my preferred anti-virus until MSE came along, when I uninstalled Avast! & subsequently installed MSE. Overall I am pleased with it, but I have one niggle - occasionally, and for no apparent reason, on boot up of my laptop MSE shows as a red icon in the system tray and warns that I am not protected. When I open MSE and click on the 'Start' button nothing happens, although if I click on update it will not only update the definitions file but will also 'start' the application. However, last night 'it' happened again and no amount of updating, or clicking 'start', would coax the icon to turn green. I restarted the laptop and everything was fine My wife has a similar laptop with an almost identical set up to mine and has none of these problems with MSE Any ideas/suggestions would be gratefully received!
  13. Having got fed up with not spotting the low battery warning flag on my laptop and losing work etc etc , I searched for a workaround. Apparently the lack of an audible warning in Vista is an Operating System problem and someone has come up with this piece of software: http://batteryalarm.codeplex.com/ You can configure it to: 1. warn you with any .wav sound file 2. choose the point at which it warns you - eg 5% charge, 10% charge etc etc 3. choose how frequently to repeat the warning - as per the 'snooze' facility on an alarm clock It doesn't start-up automatically, so I just copied a shortcut in to the start menu folder - works fine for me
  14. I too use Thunderbird and have no complaints.
  15. I am 56!! There does that make you feel better?
×
×
  • Create New...