Jump to content
CCleaner Community Forums

Obi Wan Celeri

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Obi Wan Celeri

  1. Brucer are you still there? Anyways I am now convinced Spyware blaster is to blame: Running SpywareBlaster? launches an installation program The problem is that the Spyware Blaster developpers don't seem to care too much and just suggest ... to uninstall and then reinstall office. Yeah. Great help that'll do if you don't have the original office CD ... So try uninstalling SpywareBlaster then. I Think Spbot Search & Destroy does the same (innoculation I think it's called) so you'll be protected anyways. Good luck!!!
  2. Appswebservice.com is definetely spyware. It might have come with a screensaver. Try running an anti-spyware program like Ad-Aware or Spybot Search & Destroy - and see what happens. You could also go into "Add/Remove programs" and uninstall it if you know what it's name is or what program (i.e.: screensaver) installed it. Although your chances of fixing it like that are rather low ... P.S.: It looks recent so it might be hard to fix ...
  3. Well it's not a solution per se but here's a link to Microsoft's Knowledgebase: http://support.microsoft.com/kb/253768/en-us And the latest version of Windows Installer: http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en (nice and friendly URL ...) If you did Windows Update lately this might be already installed. And then a few suggestions too ... You can hack and work hard to try to uproot the problem ... or you could use Window's System restore function ... do you know how to? Using the "old" start menu: Start --> Programs --> Accessories --> System tools --> System Restore Or the "new" start menu: Start --> All Programs --> Accessories --> System tools --> System Restore After that just follow the prompts, select a previous date and see if that helps If you're really stuck you might need to start your PC in safe mode ... Press F8 just before seeing the Windows XP logo (might take a little practice!) After that click on your account, type in your password (if needed). You should then be prompted to either use safe mode or use system restore ... Hopefully this will give you that little push you need The best of luck and keep us posted if you get out of your jam P.S.: In retrospect, since the latest Windows Installer (version 3.1) came out really recently, it might have something to do with your problem. It might not be the source of it but it's perhaps related. I'll keep on searching for someone who has had the same problem as you and was kind enough to post the solution. If I do find it, I'll post it here fer sure
  4. ... And another one ... I've just noticed winapp2.ini - and the fact that the .EXE file is no longer available. I assume the .EXE would overwrite the old winapp2.ini with the newer one. My suggestion is thus ... Why not create a new file extension (perhaps .CCL). Double-clicking on it would merge it's content with winapp2.ini ... That would certainly solve the .EXE problem in a hurry winapp2.ini can be found here: http://forum.CCleaner.com/index.php?showtopic=1110
  5. Here's a few suggestions. It might slow down CCleaner a bit but it would be great to delete: Thumbs.db ... it gets big and annoying real fast. System and hidden. Rarely useful more than once. AlbumArt_*.jpg and AlbumArtSmall.jpg ... both system and hidden !!! Created by Wormdows Mediocre Plaguer (ehehehe) and rarely useful *.GID, and other helpfile "excreta", usually hidden. All temporary files created by the helpfile system are supposed to help search performance but they've never done anything for me The only problem I forsee is that you have to do a system-wide search to find them and I'm not really sure that's in the cards. But hey, at least I've suggested it
  6. 1706 is (to my knowledge) an Office error. It's looking for the source CD (err... the office CD) to install/reinstall different elements. It might also have something to do with Microsoft's Window Installer; it's been updated recently. Ironically I've seen a machine that had a problem running ... SpywareBlaster ... because of the dreaded 1706 error. But you can still cancel the message it eventually dissapears (until such time you try to run SpywareBlaster again). I fixed that up by uninstalling and reinstalling office. Not always an alternative. If you can, you can also try to repair office (you will need the office CD-Rom): Start whichever office application --> ? (help menu) --> Detect & Repair. Ah, one small detail about MS Office ... there's loads of different versions out there. You need to insert the EXACT office CD or this will not work. By the way, Andavari's solution surely won't hurt. I would try it out first. P.S.: Did you program CCleaner to clean on startup? If you did I would deactivate it (if possible) until this whole issue is cleared out.
  7. Hi all Just a little question; has anyone ever noticed the "SystemProfile" folder? On my XP box it's here: C:\Windows\System32\Config\Systemprofile It contains a complete copy of my current system profile including \Local Settings\Temp and \Local Settings\Temporary Internet Files It might be smart to clear them out too (although both folders seem to be empty) For the rest, CCleaner is just PERFECT
  8. Excellent program! Now a little suggestion of my own The custom folder option in 1.15 is fantastic ... but it lacks in one single department: CCleaner should also be able to clean subdirectories within those custom folders. The idea is that it could cleanup after DVDDecrypter and DVDShrink --> huge files! Thanks a bunch! Obi Wan celeri
×
×
  • Create New...