Jump to content
Piriform Community Forums

Normandie

Members
  • Content count

    133
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Normandie

  • Rank
    Advanced Member
  1. McAfee SiteAdvisor vs WOT

    Thanks for the info. Since I am not sure how the old version would work with IE8 and TrendProtect says nothing about IE8 I guess I iwll just wait. Have a good day, Normandie
  2. McAfee SiteAdvisor vs WOT

    So then if you use this system you can only install it on Firefox and not IE? Unless you find an old version for IE. Here is an older version I found. http://www.ieaddons.com/en/details/Securit...;maincountry=us Thanks & God bless, Normandie
  3. McAfee SiteAdvisor vs WOT

    The reason I ask is when I installed it, it used only 1 installer for both IE & firefox. In firefox there is no option to uninstall it. You have to do it through control panel and of course that will uninstall it for both. Thanks & have a good day, Normandie
  4. McAfee SiteAdvisor vs WOT

    What if you uninstall siteadvisor, then install your modified version and then install it for IE, will it mess up the firefox install? Thanks & have a good day, Normanide
  5. Internet Explorer 8 Blocker Toolkit

    Andavari, Thanks, the first method did not work for me at all, tried it several times and nothing. The second with the reg entries worked great. Thanks again & have a grerat day, Normandie
  6. Internet Explorer 8 Blocker Toolkit

    I'm using Vista and tried this command from the command prompt from the start menu and it did not work. Could you give detailed instructions on how to do this, so the dummy that I am can do it? Thanks & have a good day, Normandie
  7. CCleaner & UAC

    Anderow, Thanks for that, I downloaded it and ran it, and all seem to work fine, the only thing I see is that even if I pick "quiet" Windows shows the little security warning saying that the UAC is "deactivated". I looked around on the site of the author of the little program but did not find any information as to this warning. Thanks again, Normandie P.S. I just noticed that you joined today, thanks for taking an interest and welcome to the forum!
  8. CCleaner & UAC

    Thanks to all and even though I consider myself a power user, I agree with Caldor about leaving UAC on. I feel it is another safe guard from something sneaking in. I guess I will just have to get use to the fact that it is going to ask each time for permission, small price to pay for a little more security. Thanks again & have a good day to all, Normandie
  9. CCleaner & UAC

    JunkBuster, Thanks for the advice to disable UAC, but I really want to leave that active. What I do not understand is why all the other programs I have do not trip UAC and CCleaner is the only one that does. I had hoped there was a way to adjust or change CCleaner so that this would not happen. Have a good day, Normandie
  10. CCleaner & UAC

    22 January 2008 Hope someone can help. I just had to change computers and of course now have Vista, please no arguments about whether vista is good or bad I can't change the OS, well in the change I installed the latest CCleaner and I right clicked on the file and chose "run as administrator" but each time I click on the icon to run CCleaner UAC kicks in and asks if I am sure, is there any way around this without disabling UAC? Please forgive me if my spelling is bad, English is not my first language. Thank you & have a good day, Normandie
  11. CCleaner v2.02.525 Crash

    Same error here, I borrowed your image (hope you don't mind) and posted in the announcements part of the forum. Thanks, Normandie http://forum.piriform.com/index.php?showto...amp;#entry89068
  12. CCleaner v2.02.525

    When closing the lastest version of CCleaner I got the following error: I borrowed this image from another post, as I did not think fast enough to save mine. Thanks to JasonDS who posted it here: http://forum.piriform.com/index.php?&showtopic=13119 Please let us know what to do. Thanks, Normandie Edit -- I decided until this was fixed to go back the the version 2.01.507 and of course the error is gone, the other thing I noticed is that 2.01.507 is somewhat faster than 2.02.525.
  13. SpyBot S&D Not cleaning since update

    Andavari, I don't know either, but those are the lines that were in the orignal winapp.ini shipped with CCleaner so I included them. Should that line be deleted? Thanks & have a nice day, Normandie
  14. I just updated to SypBot S&D 1.51 and CCleaner no longer lists SpyBot SD in the Aplicattions for cleaning. Is their a way to correct it? I found that the entry in the winapp.ini for spybot 1.4 was the following: [spyBot Search and Destroy] LangSecRef=3024 Detect=HKCU\Software\PepiMK Software\SpybotSnD Default=True FileKey1=%allusersprofile%\Application Data\Spybot - Search & Destroy\Logs|*.* FileKey2=%ProgramFiles%\Spybot - Search & Destroy|advdebug.txt FileKey3=%allusersprofile%\Application Data\Spybot - Search & Destroy|Statistics.ini FileKey4=%windir%\All Users\Application Data\Spybot - Search & Destroy\Logs|*.* FileKey5=%windir%\All Users\Application Data\Spybot - Search & Destroy|Statistics.ini The new verions of spybot S&D is listed in the registry as: [spyBot Search and Destroy] LangSecRef=3024 Detect=HKCU\Software\Safer Networking limited\SpybotSnD Default=True FileKey1=%allusersprofile%\Application Data\Spybot - Search & Destroy\Logs|*.* FileKey2=%ProgramFiles%\Spybot - Search & Destroy|advdebug.txt FileKey3=%allusersprofile%\Application Data\Spybot - Search & Destroy|Statistics.ini FileKey4=%windir%\All Users\Application Data\Spybot - Search & Destroy\Logs|*.* FileKey5=%windir%\All Users\Application Data\Spybot - Search & Destroy|Statistics.ini The lines in red show the old dectect entry and the new one I entered. I copied the entry from the winapp.ini and made winapp2.ini with the same entries and then changed the detection listed above and it show up again in CCleaner, but I am not sure of the other entries and don't want to use it until someone can confirm that I have entered it right. Thanks for any help, Normandie
  15. trendmicro site advisor....

    I agree as well, they should let us move the button, plus I don't like the fact that we have to have javascript working on the site for it to show the results when you pass over the icon. I do like the fact that you can select the types of content that you want to show as red, that is a really nice feature. Maybe in the future if they change the 2 things I mentioned above, I may switch. Have a good day, Normandie
×