Jump to content
CCleaner Community Forums

Nick Draw

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nick Draw

  • Rank
    Newbie
  1. Scan not completing

    Debug mode error log [2007-07-23 09:26:19] [iNFO ] Recuva v1.02.091 [2007-07-23 09:26:19] [iNFO ] System Info: MS Windows XP SP2, AMD Athlon Processor, 511MB RAM, NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) [2007-07-23 09:26:20] [ERROR] Exception: DriveNamesEnumerator.cpp(46) : The device is not ready. For further info i have now run Recuva on 3 different computers and they all fail on the drives after running Webroot Windows Washer - "Free Space washer" has been applied to them.
  2. Recuva stops scanning

    Debug mode error log [2007-07-23 09:26:19] [iNFO ] Recuva v1.02.091 [2007-07-23 09:26:19] [iNFO ] System Info: MS Windows XP SP2, AMD Athlon Processor, 511MB RAM, NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) [2007-07-23 09:26:20] [ERROR] Exception: DriveNamesEnumerator.cpp(46) : The device is not ready. For further info i have now run Recuva on 3 different computers and they all fail on the drives after running Webroot Windows Washer - "Free Space washer" has been applied to them.
  3. Scan not completing

    Tried the fix but it didn't work for me and i get the same results with 18th July 07 - v1.02.091 Beta version.
  4. Recuva stops scanning

    Still the same story in 18th July 07 - v1.02.091 Beta version, any ideas what i caould try please or is this being worked on to fix a bug?
  5. Recuva stops scanning

    Hi, Love the product but i have a similar problem as above using the latest version on WinXP Pro Spk2. C, D & E drives on my PC (C & D are physically the same HDD, just partitioned) it works the first time i scan and then i run a free space cleaner (Webroot Windows Washer - default setting) and it never scans any of the Drives again is always stuck at 0% 0 Files. Any ideas? need further infor just let me know. Cheers
×