Jump to content

Return to Piriform.com

Photo

Why Cclener doesn't delete ALL unnecessary,temporary, like;cache,cookies, Ferefox's Internet Files?!


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 OFFLINE samsimonusa

samsimonusa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 27 December 2011 - 06:03 PM

Hello.
I just installed last version of Firefox and Ccleaner. I found out that Ccleaner doesn't delete all Firefox's Internet Files. I had 45,50GB after use web I got 45,33GB then I ran CCleaner and space became 45,40GB. Why Cclener doesn't delete ALL "unnecessary,temporary" Internet Files?!To delete cache,cookies I have to go to Firefox's options and clean it through their clean up system!

#2 OFFLINE Nergal

Nergal

    Volunteer CCleaner Demon/Post Meddler

  • Moderators
  • 6,282 posts
  • Gender:Male
  • Location:Get off my Lawn, y'darn kids!
  • Interests:being grumpier
    Laughing
    Crying
    Sleep comes Later though.

Posted 28 December 2011 - 04:37 PM

CCleaner can't clean firefox if it or anyother mozilla product is running. Look in the processes tab of windows task manager and see if there are any errant firefox or plugin container processes running
ADVICE FOR USING CCleaner'S REGISTRY INTEGRITY SECTION
DON'T JUST CLEAN EVERYTHING THAT'S CHECKED OFF.
Do your Registry Cleaning in small bits (at the very least Check-mark by Check-mark)
ALWAYS BACKUP THE ENTRY, YOU NEVER KNOW WHAT YOU'LL BREAK IF YOU DON'T.
CCLEANER, RECUVA, DEFRAGGLER AND SPECCY DOCUMENTATION CAN BE FOUND AT www.piriform.com/docs
Link to Winapp2.ini explanation

#3 OFFLINE samsimonusa

samsimonusa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 28 December 2011 - 07:18 PM

In task nothing is running, firefox is closed, i don't have any plugins and errant processes running. Maybe Ccleaner can't clean NEW Firefox 9.0.1

#4 OFFLINE kroozer

kroozer

    hi

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1,512 posts
  • Gender:Female

Posted 28 December 2011 - 07:37 PM

Maybe Ccleaner can't clean NEW Firefox 9.0.1


CCleaner cleans all my FF 901 on Vista 32 and Win7 64.

#5 OFFLINE samsimonusa

samsimonusa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 28 December 2011 - 10:09 PM

I got Win XP Home Edition SP3 x86

#6 OFFLINE samsimonusa

samsimonusa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 16 January 2012 - 12:05 PM

Ok, try it. First check your disk space(mine is 45,10GB right now) after I did cclean up, I got 45,20GB, but if you open Firefox press Ctrl+Shift+Del and in the window check Delete:everything and put marks just on cach and cookies, click Clean. there you go, now I got 45,60GB